Підтримати нас

Заяви Луценка шкодять слідству у справі Гандзюк - адвокат сім'ї активістки

Автор статті
05 грудня 2018 06:00
624
Поширити:

Адвокат сім'ї Катерини Гандзюк Євгенія Закревська заявила, що, розкриваючи деталі розслідування, генеральний прокурор України Юрій Луценко шкодить слідству у справі про вбивство активістки.

Закревська заявила, що в кримінальному кодексі є стаття, яка вказує, що не можна розголошувати інформацію, передає Громадське.

"Я взагалі не вважаю нормальним розголошувати інформацію, яку розголошує генеральний прокурор. Є стаття Кримінального кодексу, яка говорить, що не можна цього робити", - заявила вона.

Адвокат зазначила, що не може зрозуміти впевненість слідства, якщо наразі не було зроблено навіть вручення підозри і затримання людини. Також Закревська розповіла, що вже було давно відомо про Олексія Левіна, якого генпрокурор назвав підозрюваним.

"Чому він не був затриманий поліцією безпосередньо в той момент, коли було встановлено його причетність, а це було в серпні місяці зроблено, коли була затримана частина виконавців. Я не розумію, чого його не було затримано до того, як він втік", - заявила вона.

Нагадаємо, Луценко заявив, що в справі Гандзюк оголосили підозру ще одному фігуранту. За словами генпрокурора, прізвище нового підозрюваного - Левін, який раніше вже був судимий за організацію вбивств та розбійних нападів на водіїв у Херсонській області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ