Підтримати нас

За образу ветерана АТО перевізника позбавили маршруту

Автор статті
29 листопада 2016 08:15
630
Поширити:

30 жовтня Мирослав автобусом «Нововолинськ-Київ» хотів потрапити до Володимира-Волинського, щоб прибути на службу у свою частину.

Для цього придбав пільговий квиток, що передбачено законодавством для учасників АТО. Однак водій автобуса відмовився везти Никитюка, обзивав його «синком» та «брехуном». Про це пише "Соцпортал".

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив організувати зустріч із перевізником – підприємцем із Києва Новіковим Л. А. за участю активістів, ветеранів АТО, журналістів. Однак бізнесмен відмовився. Тим часом на інцидент відреагували в Укртрансбезпеці.

Як повідомили у Волинській облдержадміністрації,  у листопаді 2016 року державною службою України з безпеки на транспорті проведено конкурс на визначення переможця з перевезення пасажирів на міжобласних автобусних маршрутах загального користування.

Переможцем конкурсу по маршруту Київ -Нововолинськ визначено перевізника ПрАТ «Володимир-Волинське АТП – 10707». Таким чином підприємець Новіков цей маршрут втратив. Водночас активісти нововолинської організації цивільного корпусу «Азов» вважають, що справа ще не закінчена, адже так і не поніс покарання водій, який безпосередньо образив Мирослава Никитюка.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ