Підтримати нас

Яким стилям інтер'єру надає перевагу молодь

Автор статті
23 жовтня 2019 08:15
772
Поширити:

У виборі оформлення квартири важливо орієнтуватися на те, хто буде там жити.

У випадку з самостійним проживанням, ви вибираєте інтер'єр для себе. Інвесторам же краще скласти портрет потенційного квартиронаймача, щоб зрозуміти, якою має бути квартира. Важливо! Зазвичай житло знімають студенти, випускники та молоді сім'ї. Всіх їх можна віднести до категорії молоді. Це люди до 30 років, які легше переносять зміни і більше прагнуть до нового. Нижче стилі інтер'єру, які зазвичай найбільше подобаються молоді.

Лофт

Хіт 2019 року. Недбалий, творчий лофт часто залишається за межею розуміння у консервативних і зрілих людей, зате викликає інтерес у молодих особистостей, які шукають щось незвичайне.

Лофт зародився в Америці, коли через зміни на ринку нерухомості, люди почали купувати комерційні приміщення і переробляти їх під житлові. У хід пішли насамперед старі фабрики – в них не було шпалер на стінах, а меблями і декором часто виступали абсолютно несподівані речі. Ці дві особливості – відсутність обробки і промислова фурнітура – і стали головними в сучасних лофт.

Важливо! Зараз лофтового квартири набагато більш комфортабельні. Детальніше про стиль лофт можна ознайомитися тут https://www.vorobievy-gory.kharkov.ua/interer-v-stile-loft-aktualno-li-eto/ Грубий декор не є автентичним, його досягають за допомогою природних матеріалів і ненасичених відтінків. Наприклад, вибирають декоративну цегляну кладку для стін і декоративні труби замість полиць. Такі інтер'єри виглядають стильно, при тому що оригінальних лофт на ринку оренди вкрай мало.

Еко

Вегетаріанство і захист навколишнього середовища набуває нову хвилю популярності в 2019 році. На тлі цього самий натуральний стиль інтер'єру – еко – стає все більш затребуваним.

Важливо! Еко – один з небагатьох стилів, в якому головне не те, як він виглядає, а матеріали, які використовуються для його створення. Вони повинні бути екологічними і натуральними.

В еко-квартирах немає місця пластику. Зазвичай в них багато дерева і текстилю. Відтінки предпочитаются також природні – бежевий, коричневий, хакі, зелений, жовтий. Житло прикрашають великою кількістю рослин: тут часто багато квітів в горщиках.

Вінтаж

Все нове – добре забуте старе. І в 2019 це явно видно по моді в одязі – спочатку було багато віянь з 90х, зараз на подіумах все більше образів аля 70-80ті. Мода в інтер'єрі менш змінна. Популярність стилів тримається не один і не два роки, тому коли один тренд змінює новий, це відбувається поступово.

Ось чому досі всі раптово не стали робити інтер'єри під старовину, замість цього в квартирах з'являється більше старовинних речей, які м'яко вплітаються в сучасні стилі. Таке оформлення називається - вінтаж,і щоб його створити, потрібно більше часу, ніж грошей:

  • регулярно відвідувати барахолки в пошуках цікавих штучок;
  • вивчати історію минулих епох;
  • вчитися гармонійно поєднувати старе і нове.

Складно створити вінтажний інтер'єр, якщо вам самим цей стиль не подобається. Але якщо подобається, знайте – це майбутній хіт 2020.

Любов до вінтажу проявляється у молоді в усьому: в захопленні плівковою фотографією і пишуть машинкам, покупці колекційних пластинок і речей секонд-хенд (останнє до речі прямо пов'язане із захистом навколишнього середовища в тому числі і свідчить про усвідомлене споживанні). Тому вантажні квартири будуть вигідно виділятися на тлі інших пропозицій на ринку оренди.

Мінімалізм

Цей напрямок, на відміну від вінтажу і подібно лофт, розвивається не перший рік. Мінімалізм в чистому вигляді це:

  • практичність;
  • раціональність;
  • нічого зайвого.

Він настільки популярний, що практично у всіх сучасних стилях простежуються його нотки. Скрізь, де намагаються зробити приміщення компактніше, комфортніше і практичніше є мінімалізм.

Сучасній амбітної молоді він подобається за рахунок філософії "дзену": мати тільки необхідне і бути тут і зараз. Єдине що, молодим сім'ям з дитиною цей стиль навряд чи сподобається: занадто стерильний для тих, у кого є новонароджений малюк.

Перейдіть по посиланню https://www.vorobievy-gory.kharkov.ua і ознайомтеся з квартирами, які підійдуть для молоді.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ