Підтримати нас

Яку кухонну техніку українці найактивніше купуватимуть впродовж 2019 року

13 березня 2019 06:34
355
Поширити:

Щороку ТОП найпопулярнішої кухонної техніки дещо змінюється в залежності від модних тенденцій, появи нових пропозицій на ринку та рівня активності виробників тих чи інших девайсів. Суттєву роль відіграє якісна реклама, не залишається осторонь і так званий «ефект новинки» – тобто, бажання споживачів першими випробувати свіжі розробки відомих брендів.

Звичайно, основа залишається незмінною – кухонні плити, холодильники та мікрохвильовки завжди поза конкуренцією. З цими девайсами складно конкурувати, адже без них уявити сучасний простір для приготування та зберігання їжі просто неможливо. Тому відводити їм місце у ТОПі немає сенсу – раціональніше згадати менш очевидні варіанти.

Тренди-2019: 5 найпопулярніших кухонних гаджетів

  1. На перше місце цього року вирвуться соковижималки. Так-так, ера фрешів, здається, знову повертається. Дієтологи вкотре пригадали про корисні властивості цих фруктових та овочевих напоїв. Схоже, сокам та соковмістним коктейлям вдасться перевершити навіть смузі, адже їх рекомендують вживати не лише зранку, але й за кілька годин до сну після останнього прийому їжі.
  2. На другомі місці опиняться електричні грилі. Їх сміливо можна назвати правою рукою справжніх прихильників здорового способу життя, адже вони допомагають приготувати м’ясо чи рибу без використання жиру рослинного або тваринного походження. Не варто забувати і про грильовані овочі – це класика, яка буде актуальною завжди.
  3. Третє місце дістанеться електричним чайникам. Не дивлячись на доступність, вони ще досі присутні далеко не на кожній кухні. Схоже, саме 2019 рік стане переломним і зручність чайників від популярних виробників оцінять ледь не всі потенційні споживачі. До речі, ознайомитися з перевагами, а також дізнатися, як виглядають електрочайники Electrolux та інших брендів можна на сайті moyo.ua.
  4. На четвертому місці – кухонні комбайни. Ці пристрої сміливо могли б опинитися у трійці лідерів, але висока вартість популярних моделей не дозволяє деяким споживачам поповнити армію їхніх власників. Втім, попит на комбайни з кожним роком помітно зростає – більшість потенційних власників все ж таки готова викласти кругленьку суму за універсальні можливості.
  5. Сушарки для фруктів та овочів. Разом із зростанням популярності правильного харчування збільшується і попит на різноманітні пристрої для приготування сухофруктів, домашніх фріпсів та листкової пастили.

Можливо, наприкінці року підсумковий рейтинг буде відкориговано, але схоже, що прогнози все-таки здійсняться і ТОП найпопулярнішої кухонної техніки за 2019 рік залишиться незмінним.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів