Підтримати нас

Як зробити зручним та затишним орендоване житло?

Автор статті
13 вересня 2019 07:23
1,770
Поширити:

Дослідження показують, що орендувати житло іноді буває вигідніше, ніж купувати його. По-перше, простіше вибрати варіант до душі – пропозицій тисячі на будь-який смак та гаманець.

По-друге, можна змінювати помешкання, коли забажаєте, переїжджати в інше місто, не хвилюючись про те, що робити з нерухомою власністю.

Звичайно, є і негативні сторони такого проживання, наприклад, неможливість робити ремонт на власний розсуд. Але ж спокійне самостійне життя варте деяких незручностей. Якщо ви збираєтеся знімати чи здавати житло вперше, уважно прочитайте цю статтю.

Меблі чи техніка: що головне?

Переглядаючи фотографії кватир та будинків, що здаються в оренду, потенційні мешканці звертають увагу на комплект меблів та наявність побутової техніки. Досвідчені ріелтори рекомендують звертати увагу на помешкання з мінімалістичним інтер’єром. Кухонний гарнітур, диван чи ліжко, шафа, кілька стільців та крісел – набір, який вдовольнить молоду сімейну пару. Родині з дітьми можуть знадобитися додатковий стіл, ліжечко чи книжкові полиці.

З приводу техніки експерти сходяться на думці, що оптимальним комплектом побутового приладдя є:

  • газова або електрична плита;
  • холодильник з морозильною камерою;
  • бойлер (особливо потрібен сім’ям з маленькими діточками);
  • пральна машина. Деякі власники квартир додають до комплекту зручні сушильні машинки, які зі знижками продаються на сайті Kasta.

Обставляти орендовану квартиру потрібно надійними та невибагливими приладами, користування якими не буде складним ні для старшокласника, ні для пенсіонера.

Додаткова техніка для ще більшого комфорту

У старих будівлях централізоване опалення працює не дуже ефективно, тому потрібні обігрівачі. В квартирах з дерев’яними рамами така техніка просто необхідна.

Прискорить та покращить прибирання пилосос. На кухні можна встановити машину для миття посуду. Пристрій коштує недешево, але дасть змогу здавати помешкання дорожче.

Приємним додатком до базового комплекту техніки стане мікрохвильова піч та приладдя для приготування кави. До речі, великий вибір кавомолок представлено в онлайн-каталозі Kasta.

Перед укладенням договору оренди власнику й орендатору варто детально обговорити, яка техніка є у помешканні і яка необхідна.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ