Підтримати нас

Як вигідно взяти кредит без зайвих переплат?

14 березня 2019 05:21
591
Поширити:

Навіть якщо ви контролюєте свої витрати та уважно плануєте бюджет, то можете опинитися в ситуації, коли вам знадобляться додаткові кошти. Термінова подорож, придбання речей або хвороба близьких – існує безліч причин, які призводять до значних витрат. Найпоширеніше розв'язання фінансових проблем – оформлення кредиту в банку, але у багатьох громадян це викликає безліч труднощів.

Іноді бюрократична тяганина займає кілька днів, а то й тижнів. Банк ретельно перевіряє інформацію про позичальника, щоб прийняти рішення про надання коштів.

Але як бути, якщо гроші потрібні терміново, а банк відмовив вам у кредиті? Сьогодні існують інші фінансові установи, які лояльно ставляться до своїх клієнтів.

Як оформити вигідний кредит?

На ринку кредитування діє безліч пропозицій від банків та фінансових організацій. Недосвідчені клієнти часто обирають варіант з мінімальною ставкою, та роблять серйозну помилку. Насправді відсотки виявляються значно вищими за зазначені у рекламі та не включають додаткових платежів.


Якщо ви хочете отримати насправді вигідний кредит готівкою або на карту, зверніть увагу на такі чинники:

  • Ознайомтесь з інформацію про банк/фінансову установу, а також з умовами кредитування.
  • Скористайтесь калькулятором, щоб точно розрахувати витрати, пов'язані з позикою. Враховуйте оплату комісій, страховки, послуг нотаріуса тощо.
  • Запросіть у банку/фінансової організації документи, що стосуються усіх платежів, які необхідно внести. Під час укладання договору переконайтеся, що до нього прикріплено графік оплати.

Як оформити заявку на кредит онлайн?

Якщо ви хочете отримати кредит якомога швидше, без очікування на консультацію спеціаліста та відвідування банку – зверніть увагу на онлайн-сервіс з підбору вигідних кредитів в Україні - IFY.COM.UA.

На сайті ви знайдете умови оформлення позики та список пропозицій від українських банків. Остаточні умови отримання кредиту залежать від організацій-партнерів, але практично усі вони висувають такі вимоги до клієнтів:

  • українське громадянство;
  • вік – від 21 року;
  • паспорт та ідентифікаційний код;
  • у деяких випадках: довідка про доходи або пенсійне посвідчення.

Заявки приймаються і розглядаються протягом години. Наш сервіс допоможе вам швидко та легко оформити кредит на картку або готівкою у будь-якому банку України. Ми з розумінням ставимося до проблем клієнтів, тому готові до співпраці з позичальниками, які мають погану фінансову репутацію.

З IFY.COM.UA оформлення кредиту стає максимально вигідним, зручним та простим!

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ