Підтримати нас

Як Львів святкує свій ювілей (фото, відео)

07 травня 2016 10:16
229
Поширити:

У Львові тривають святкові заходи з нагоди 760-річчя з дня заснування міста, які почалися 6 травня і триватимуть до 9 травня.

Щоб побувати на святкуванні Дня міста, до Львова прибула велика кількість туристів з різних регіонів України та з-за кордону. В програмі святкування 6-9 травня, зокрема, святкові концерти і виступи музичних колективів на вулицях міста, встановлення рекорду України зі зведення найбільшого будинку з пряників, спортивні змагання та святкові ярмарки.
 
У Мережі з'явилася серія промороликів, знятих до 760-річчя Львова в рамках проекту "760 років - 760" історій. У восьми коротких відео розповідається про місцевого архітектора, авторів віршів на стінах, ігри в шахи на даху Ратуші, Селфі з міським катом, виготовленні капелюхів, міських годинах, безпритульного львів'янина і дерев'яної церкви в Сихові.
Також з цієї нагоди Львів приїхав привітати прем’єр-міністр Володимир Гройсман, до привітань вже приєдналися перші політики країни. Гостей і містян Львова цими вихідними чекає більш ніж насичена програма. Тут можна згадати про музичний фестиваль Флюгери Львова, куди приїдуть понад 20 виконавців, еко-ярмарок, на стінах міської ратуші можна подивитись на створені за допомогою 3D-мапінгу історії міста. 8 травня запланований велосипедний марафон Тільки у Львові.
${gallery:023bafc0c51a1e9f49a3b742790feb5f}
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ