Підтримати нас

Встановлено 25 правоохоронців, які працюють на окупаційну владу

Вгору
Автор статті
04 березня 2024 19:10
347
Поширити:

Оперативники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції встановили понад 25 правоохоронців, які влаштувались до незаконних правоохоронних органів на окупованому лівобережжі Херсонщини. 

Про це повідомили в Нацполіції.

За даними слідства, Дніпровський відділ очолив ексміліціонер із Донеччини. До свого нового призначення він був начальником управління житлово-комунального господарства адміністрації Керчі в окупованому Криму. На сьогодні, він забезпечує дотримання незаконного режиму серед місцевого населення на окупованій території.




 
Більшість із них працюють слідчими, оперуповноваженими, дільничними, хоч і не мають профільної освіти, – додають українські оперативники.

Зазначається, що “правоохоронці” неодноразово відкривали кримінальні справи та притягували до відповідальності за законодавством РФ українців з активною громадською позицією. 

Їм загрожує до 15 років ув'язнення. 

  • СБУ заочно повідомила про підозру в колабораційній діяльності жителю Генічеська Херсонської області, 44-річному Олексію Кухтіну. Він обійняв посаду в незаконному правоохоронному органі на окупованій території.
  • Управління СБУ в Закарпатській області заочно повідомило про підозру херсонцю, якого призначили молодшим інспектором відділу охорони незаконно створеного “управління федеральної служби виконання покарань”на Херсонщині, де утримували та катували людей.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ