Підтримати нас

ВПО будуть отримувати допомогу за новими правилами

11 серпня 2017 03:00
248
Поширити:

Зміни стосуються дітей з інвалідністю з числа переселенців, військовослужбовців-ВПО, які беруть безпосередню участь в АТО, та їхніх сімей.

Уряд підвищив до прожиткового мінімуму розмір щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, дітям з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб. За даними інтернет-порталу i24.com.ua, наразі це 1312 гривень. З 01.12.2017 - 1373 грн.

Відповідні зміни внесено Постановою КМУ від 04.07.2017 № 453 до Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо-перемещеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг (затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 року № 505).

Документом також передбачено надання права на отримання грошової допомоги військовослужбовцям із числа внутрішньо переміщених осіб, які захищають незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та беруть безпосередню участь в антитерористичній операції та членам їх сімей, незалежно від наявності в них житлового приміщення.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів