Підтримати нас

Ветерани АТО взяли участь у змаганнях "Ігри героїв"

23 травня 2016 15:30
278
Поширити:

Бійці, що пройшли крізь вогонь ворожих куль, ампутації та протезування, змагалися на швидкість, силу та витривалість.

Двадцять учасників АТО з різними ампутаціями готувалися до змагань "Ігри Героїв" протягом місяця. Головний тренер змагань Олександр Кравченко розповідає – працювали за спеціальною програмою, яка враховує обмежені можливості учасників. Кожна команда з двох бійців має на час пройти 5 етапів: велосипед, відтискання від підлоги, качання пресу, піднімання штанги та тренажер для веслування.

"Вони всі хочуть виступати, тренуватися, це як новий етап у житті для них. Але багато хто з них до цього не займалися спортом, тому рівень аматорський, можна так сказати", – сказав Кравченко.

Командир БМП Андрій Забігаєв, учасник змагань, жартома називає себе "покращеною копією людини", каже для нього "Ігри героїв" – не просто спорт.

"У першу чергу я роблю це для себе, щоб знати, на що я здатний, укріпити своє тіло й показати людям, що це не проблема і з цим можна жити", - зазначив Забігаєв.

Суперники демонструють фронтову братерську підтримку. Коли одна команда вже фінішує, то переможці до останньої секунди підтримують тих, хто здає позиції.

Викладалися учасники змагань так, що кільком бійцям після змагань стало зле, довелося навіть викликати швидку допомогу.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів