Підтримати нас

В Україні відремонтують електрички

Автор статті
29 червня 2018 01:05
629
Поширити:

"Укрзалізниця" до кінця червня 2018 року запустить третій капітально відремонтований і модернізований електропоїзд приміського сполучення. До 2019 року УЗ планує відремонтувати 22 склади.

У червні 2018 року вже введені в експлуатацію два електропоїзди після капітального ремонту для обслуговування пасажирів регіональних філій "Південна залізниця" та "Південно-Західна залізниця". До кінця місяця ще одна модернізована електричка буде відправлена ​​для обслуговування пасажирів регіональної філії "Львівська залізниця", повідомляє прес-служба компанії.

"Приміське сполучення залишається проблемним питанням. У нас сьогодні більше 90% зносу парку і збитків тільки за минулий рік від цих перевезень на 4,5 млрд грн. Однак самі по собі, крок за кроком, надолужуєм те, що майже не робилося багато років, - оновлюємо приміський рухомий склад. У 2018 року плануємо оновити 22 електрички", - заявив в.о. глави УЗ Євген Кравцов.

Базова вартість такого капітально-відновлювального ремонту одного поїзда - від 35 до 38 млн грн. Ремонтуються поїзда на "Київському електровагоноремонтому заводі".

Крім виконання капітального ремонту, на поїздах виконаний комплекс модернізацій, спрямований на поліпшення умов перевезень пасажирів і підвищення надійності електропоїздів в експлуатації.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ