Підтримати нас

В український прокат вийдуть хіти Каннського кінофестивалю

Vgoru
22 червня 2016 03:49
619
Поширити:

З 7 липня в українських кінотеатрах стартує показ головних фільмів конкурсної програми 69-го Каннського кінофестивалю.

Як повідомляє "Артхаус Трафік", у найближчі місяці українці зможуть ознайомитися з новими роботами Педро Альмодовара, Джима Джармуша, Пола Верховена та інших видатних режисерів.

Першим фільмом з каннської програми стане чорна комедія В тихому болоті від французького кінорежисера і сценариста Брюно Дюмона. Українська прем'єра картини із зірками європейського кіно Жьюлетт Бінош і Валерії Бруні-Тедескі запланована на 7 липня.

З 4 серпня глядачі зможуть побачити фешн-трилер Неоновий демон Ніколаса Віндінга Рефна. У центрі сюжету – доля юної моделі, яка стикається з таємничим співтовариством фанатиків.

З 1 вересня у прокат вийде сімейна драма Метта Росса Капітан Фантастік, яка була відзначена призом за найкращу режисуру в програмі Особливий погляд фестивалю.

8 вересня на екрани українських кінотеатрів вийде нова робота корейця Пак Чхан-Ука – еротичний трилер Служниця. Також у вересні вийде новий фільм Пола Верховена – Вона.

З 27 жовтня можна буде оцінити мелодраму Ксав'є Долана – Це всього лиш кінець світу, а українська прем'єра фільму-переможця 69-го Каннського кінофестивалю – соціальної драми Я, Деніел Блейк – пройде в рамках щорічного фестивалю Нове британське кіно.

У листопаді українських глядачів чекає трагікомедія Тоні Ердманн від Марена Ада, а також новий фільм дворазових лауреатів Золотої пальмової гілки братів Дардренн – Незнайома.

На грудень заплановано показ фільму Патерсон Джима Джармуша, який став для режисера найкращою кінострічкою, знятою з часів нульових. Першою прем'єрою 2017 року стане анімаційна стрічка про людину, що зазнала корабельної аварії і опинилась на тропічному острові, – Червона черепаха.

Нагадаємо, 69-й міжнародний Каннський кінофестиваль проходив з 11 по 22 травня 2016 року. Володарем Золотої пальмової гілки була визнана британська картина Я, Деніел Блейк.

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ