Підтримати нас

В ОВА повідомили деталі про обстріли Херсонщини 25 і 26 грудня

Автор статті
26 грудня 2023 11:52
676
Поширити:

У Бериславі чоловік отримав перелом передпліччя внаслідок скиду російського боєприпасу з дрона. Також 25 грудня в передмісті Херсона отримав поранення чоловік, 26 грудня він звернувся до лікарні. 

Про це повідомив у марафоні "Єдині новини" керівник пресофісу ОВА Олександр Толоконніков.

За його словами, попередньо в чоловіка діагностували мінно-вибухову травму та контузію. 

Також Олександр Толоконніков повідомив, що 25 грудня російський обстріл пошкодив одну з ліній електропередач у Бериславському районі. Там нині відновлюють електропостачання в навколишніх населених пунктах. 

26 грудня обстріляли село Станіслав. Там було близько 30 “прильотів”. Про поранених немає повідомлень, сказав керівник пресофісу ОВА.

Він зазначив, що російські війська поки не застосовують по Херсонщині керовані авіабомби. Можливо, це пов’язано з тим, що ЗСУ днями ліквідували три російські винищувачі на півдні України.

“Думаю, вони перебудовують свою тактику для таких ударів”, – допустив  Олександр Толоконніков.

Днями командувач Повітряних сил ЗСУ заявив про знищення трьох російських винищувачів Су-34 на півдні. Можливо, їх знищили поблизу окупованих Кринків на Херсонщині. Секретар РНБО повідомив, що українські військові впродовж тривалого часу "полювали" за російськими винищувачами Су-34 на півдні.

Речник Повітряних сил ЗСУ сказав, що збиття Су-34 на певний час знизить активність російських авіаударів на південному напрямку. “Це психологічний удар для російських пілотів”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ