Підтримати нас

В окупованих Генічеську та Скадовську військові РФ проводять обшуки та шукають чоловіків від 18 років

Автор статті
07 квітня 2024 19:25
1,944
Поширити:
Фото: російські ЗМІ

В окупованих Генічеську та Скадовську Херсонської області військові РФ проводять обшуки осель місцевих у пошуках проукраїнських  жителів, також вони уточнюють чи проживають у будинку чоловіки віком від 18 років.

Про це повідомляють активісти руху “Жовта стрічка”.

“Окупанти проводять вибіркові обшуки з метою пошуку осіб, які співпрацюють з Силами оборони України”, – пишуть активісти.

У дописі жителям окупованих територій радять не тримати жодних даних на телефоні та відписатися від проукраїнських телеграм каналів.

  • Нещодавно стало відомо, що на окупованих територіях України, а саме у Генічеську (Херсонська область), Скадовську (Херсонська область), Енергодарі (Запорізька область) та Мелітополі (Запорізька область) представники окупаційної влади змушують місцевих жителів брати участь в акціях зі вшанування загиблих у підмосковному "Крокус Сіті Холл".
  • В окупованому Генічеську Херсонської області російські військові намагаються ходити по місту без шевронів, а деякі спеціально переодягаються у цивільний одяг, аби сховатися серед цивільних людей.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ