Підтримати нас

На окупованій Херсонщині людей змушують надсилати гроші сім’ям загиблих у "Крокус Сіті Холл"

Вгору
Автор статті
24 березня 2024 10:57
445
Поширити:
Фото: російські ЗМІ

На окупованих територіях України, а саме у Генічеську (Херсонська область), Скадовську (Херсонська область), Енергодарі (Запорізька область) та Мелітополі (Запорізька область) представники окупаційної влади змушують місцевих жителів брати участь в акціях зі вшанування загиблих у підмосковному "Крокус Сіті Холл".

Про це повідомили активісти руху “Жовта Стрічка”.

“Окупанти змушують надсилати гроші на так звані рахунки сімей загиблих, а також насильно примушують покладати квіти на стихійні меморіали в Генічеську та Мелітополі”, – пишуть активісти руху.
 Зазначається, що до процесу збору коштів залучають працівників окупаційних адміністрацій, педагогів, учнів, а також місцевих жителів, які відмовляються брати російський паспорт.
  • Нещодавно стало відомо, що в окупованих Скадовську, Генічеську та Новій Каховці на лівобережжі Херсонщини посилилися обшуки осель та тиск на місцевих жителів через низьку явку на незаконних виборах президента РФ.
  • В окупованому Генічеську Херсонської області російські військові намагаються ходити по місту без шевронів, а деякі спеціально переодягаються у цивільний одяг, аби сховатися серед цивільних людей.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ