Підтримати нас

В окупації незаконна влада через опитування виявляє тих, хто не піде на “вибори”

Вгору
10 березня 2024 10:23
365
Поширити:
Ілюстративне фото

На окупованих територіях України незаконна влада намагається знайти місцевих жителів, які не хочуть йти на вибори президента Росії.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що на окупованих територіях проходить програма “інофрмУІК” в рамках якої окупаційна влада ходить до місцевих жителів і розповідає про важливість відвідування незаконних виборчих дільниць та голосування на виборах президента РФ.

Під час своїх візитів агітатори цікавляться планами людей і записують у списки “нелояльних жителів” тих, хто не планує йти на вибори, розповідає ЦНС.

  • Нещодавно незаконна влада оголосила про флешмоб “Вся сім’я – на вибори” серед місцевих жителів на окупованих територіях, щоб контролювати явку на виборчі дільниці перед нелегітимними виборами президента РФ.
  • Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець повідомив про те, що вибори президента РФ на захоплених територіях – це спроба окупаційної влади узаконити захоплення територій.
  • Активісти руху спротиву “Жовта стрічка” розповідали, що через низьку явку на незаконних виборах президента РФ, до голосування почали залучати мобілізованих російських солдатів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів