Підтримати нас

ЦНС: окупаційна влада оголосила про флешмоб «Вся сім’я – на вибори» 

Вгору
06 березня 2024 08:45
387
Поширити:
Скриншот зі сторінки ЦНС

Незаконна влада оголосила про флешмоб «Вся сім’я – на вибори» серед місцевих жителів на окупованих територіях, щоб контролювати явку на виборчі дільниці перед нелегітимними виборами президента РФ. 

Про це повідомив Центр національного спротиву.

У матеріалі йдеться, що учасники акції повинні викладати фото родини на незаконних виборчих дільницях у соціальних мережах. 

“Так росіяни будуть контролювати відвідування і сподіваються створити імітацію масовості на (ред. незаконних) виборах, які й проводять із метою пропаганди”, – додає ЦНС. 
  • Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець повідомив про те, що вибори президента РФ на захоплених територіях – це спроба окупаційної влади узаконити захоплення територій.
  • Нещодавно активісти руху спротиву “Жовта стрічка” розповідали, що через низьку явку на незаконних виборах президента РФ, до голосування почали залучати мобілізованих російських солдатів.
  • Кримінальний кодекс України доповнили статтею про колабораційну діяльність. В ній передбачена відповідальність людини за участь в організації та проведенні незаконних виборів та референдумів на окупованих територіях або публічні заклики до проведення таких незаконних виборів та референдумів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів