Підтримати нас

В Ірані через смог закрили школи

Автор статті
16 грудня 2019 14:43
627
Поширити:

Рівень забруднення повітря в Ірані перевищує рекомендовану Всесвітньою організацією охорони здоров'я норму майже в шість разів.

У столиці Ірану закрили тимчасово школи через сильний смог, також не пішли на навчання діти з інших міст країни.

Про це повідомляє Yahoo! news.

Влада попередила про небезпечний рівень забруднення повітря чутливі групи - дітей, людей похилого віку, людей з респіраторними захворюваннями та ін. Також скасували всі спортивні заходи, заплановані на найближчі дні.

А 14 грудня заступник губернатора Мухаммед Тагізаде після засідання надзвичайної комісії із забруднення повітря оголосив про закриття шкіл.

"Школи в столиці закриються в понеділок, третій день іранського робочого тижня", - зазначив чиновник в інтерв'ю іранському телебаченню.

Також для обмеження руху в столиці була введена "непарно-парна" схема руху, заснована на реєстраційних номерах транспортних засобів. Повністю заборонили переміщення вантажівок.

Всі роботи на численних піщаних кар'єрах у Тегерані також будуть зупинені.

"Ми змушені жити з цією ситуацією і терпіти її. Я думаю, що ніхто не робить свою роботу належним чином у цій країні, будь то влада чи люди", - заявила зубний лікар з Тегерана.

Цифри забруднення повітря в Ірані перевищують рекомендовану Всесвітньою організацією охорони здоров'я норму майже в шість разів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ