Підтримати нас

Уряд виділив гроші для допомоги постраждалим від підриву Каховської ГЕС

Vgoru
Автор статті
16 червня 2023 08:44
461
Поширити:

Кожній постраждалій людині від підтоплення внаслідок теракту росіян на Каховській ГЕС виплатять одноразово 5 тисяч гривень. Виплати організовуватиме Херсонська ОВА.

Про це повідомляє Мінреінтеграції.

Уряд виділив Херсонській та Миколаївській обласним військовим адміністраціям 564 млн 875 тис. гривень для допомоги постраждалому населенню внаслідок теракту на ГЕС.

Також усім постраждалим виплатять додаткову допомогу від Міжнародної організації з міграції ООН. Вона складатиме 6 тисяч 600 гривень на людину, ідеться в дописі.

Раніше ми писали, що жителі Херсонщини можуть отримати одноразову виплату в розмірі 6 тисяч 660 грн на одну людину в сім’ї. Якщо ви, ваша родина та/або майно постраждали від катастрофи на Каховській ГЕС. І якщо ви не отримували останні 5 місяців коштів від інших міжнародних фондів («Червоний Хрест», «Карітас», «UNICEF», ООН).

Також Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) упродовж трьох місяців надаватиме фінансову допомогу українцям, які постраждали внаслідок підриву Каховської ГЕС. Кожне домогосподарство отримає 2 тисячі 200 грн ($60) на людину протягом трьох місяців, загалом до п'яти осіб на домогосподарство в постраждалих районах.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ