Підтримати нас

Унаслідок обстрілів армії минулої доби на Херсонщині пошкоджено 33 об’єкти - поліція

21 вересня 2024 11:20
88
Поширити:
Фото: Національна поліція

20 вересня російські військові обстріляли населені пункти Херсонського, Бериславського та Каховського районів з артилерії, мінометів, завдали ударів з авіації та БпЛА.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Херсонській області.

В результаті обстрілів пошкоджено 33 об’єкти: 23 приватні та два багатоповерхові будинки, шість автомобілів, автобус та сільгосптехніку.

Російські війська вдарили з артилерії по Станіславу. Снаряд поцілив у приватний будинок. Вдень російські військові з артилерії били по Львовому та Козацькому.

Артилерійським вогнем пошкоджено приватний будинок у Антонівці, п’ять осель у Томиній Балці, по три – у Микільському і Розливі.

З дрона військові армії РФ скинули вибухівку на Антонівку.

11 керованих авіаційних бомб росіяни скинули на Іванівку, Понятівку, Микільське та Токарівку.

Дронами-камікадзе типу “FPV” армія РФ атакувала Нововоронцовку та Томарине, пошкоджено приватний будинок і сільгосптехніку.

З міномета російські військові били по Садовому, там пошкоджень зазнали два приватні будинки.

З дрона атакували автомобіль у Дніпровському районі Херсона. Також у результаті скиду вибухівок із БпЛА пошкоджено автобус та два автомобілі.

Дніпровський район Херсона потерпав і від артилерійських ударів, там снарядами пошкоджено багатоповерховий та два приватні будинки.

  • Російські військові з артилерії били по мікрорайонах “Північний” та “Таврійський”. Снарядами пошкоджено багатоповерхівку, два приватні будинки й три автомобілі.
  • 20 вересня армія РФ обстріляла Антонівку, Дудчани, Олександрівку, Садове, Станіслав, Микільське, Новокаїри, Дніпровське, Розлив, Одрадокам'янку, Томину Балку, Новоберислав, Нововоронцовку, Козацьке, Кізомис, Дар'ївку, Іванівку, Інженерне, Приозерне,  Понятівку, Токарівку, Львове, Томарине та Херсон.
  • До лікарні 20 вересня звернувся житель Благовіщенського Херсонської громади, який потрапив вчора під обстріл армії РФ.
  • 20 вересня близько 11:20 російські військові обстріляли Херсон, загинув 27-річний чоловік.
  • 20 вересня російські військові атакували Кіндійку Херсонської громади. Унаслідок скидання вибухівки поранення отримали 2 людини.
  • Зранку 20 вересня військові РФ обстріляли з артилерії Томину Балку Білозерської громади на Херсонщині. Пошкоджені 3 будинки.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів