Підтримати нас

Україна отримає 61 літак F-16 – є рішення!

Vgoru
Автор статті
21 серпня 2023 12:00
389
Поширити:

Передачу літаків для України прокоментував очільник обласної організації партії «Слуга Народу», депутат Херсонської обласної ради Юрій Соболевський. 

«Ще рік тому це здавалося неможливим. А зараз маємо гарні новини завдяки неймовірним зусиллям Президента Володимира Зеленського», - повідомляє він.

Відомо, що Нідерланди нададуть Україні 42 літаки. Данія додасть ще 19 літаків. 

Прем’єр-міністр Данії Метте Фредеріксен на спільній із Президентом України Володимиром Зеленським пресконференції заявила, що F-16 будуть в Україні вже наприкінці 2023-го або напочатку 2024 року. 

«Усі домовленості є конкретними. Втім про конкретну дату поставки літаків на територію України говорити зарано. Першочергове - це підготовка пілотів», - додає Юрій Соболевський.

За його словами, у Данії також обговорювали, як ще розширити тренувальні місії, щоб підготувати більше пілотів та інженерів.  

«Алгоритм зрозумілий. Українських пілотів дуже хвалять. Наразі треба зробити все, щоб підготовка наших хлопців йшла швидко. Президент України змінює історію і добивається для держави неможливого. Крокуємо до перемоги! Вся Херсонщина буде вільною!», - наголосив Юрій Соболевський.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ