Підтримати нас

Українцям спростять вибір продукції в магазині, товари будуть відрізнятися за кольорами

13 квітня 2018 08:00
176
Поширити:

Кабінет міністрів затвердив введення з 1 липня нових образів акцизних марок для тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва (крім сигарет з фільтром і без фільтра, цигарок).

Згідно з постановою Кабміну, Державній фіскальній службі доручено забезпечити виготовлення до 25 червня марок акцизного податку нового зразка, а також їх продаж в установленому порядку.

Постановою також вносяться деякі зміни в положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів від 27 грудня 2010 року. Зразки марок розробляються Мінфіном разом з ГФС, МЕРТ, СБУ, МВС, Мін’юстом і затверджуються Кабміном.

Таким чином, українцям спростять вибір продукції в магазині – вітчизняний та іноземний товар буде відрізнятися кольорами.

Так, марка для алкогольних напоїв, крім виноробної продукції (лікеро-горілчана продукція), вітчизняного виробництва проводиться в зеленій колірній гамі; алкогольних напоїв, які є виноробною продукцією вітчизняного виробництва – червоною; напоїв, крім виноробної продукції (лікеро-горілчана продукція), імпортного виробництва – фіолетового; напоїв, які є виноробною продукцією імпортного виробництва – помаранчевої.

Марка для тютюнових виробів вітчизняного виробництва з фільтром і без фільтра (цигарки) – зеленої, для інших тютюнових виробів вітчизняного виробництва – помаранчевої, для тютюнових виробів імпортного виробництва з фільтром і без фільтра (цигарки) – синій, для інших тютюнових виробів імпортного виробництва – бордовою кольоровій гамі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ