Підтримати нас

Українські військові отримали новий броньовик

Автор статті
24 листопада 2016 13:15
562
Поширити:

Корпорація "Богдан" передала новий багатоцільовий Бронеавтомобиль "Барс-8" і спеціалізований вантажопасажирський автомобіль Great Wall Wingle 5 військовим для проведення випробувань в польових умовах.

Про це пише 7 днів з посиланням на "Військовий інформатор".

Повідомляється, що нова військова техніка візьме участь в демонстраційних випробуваннях на полігонах у місті Хмельницький, Кропивницький і Бердичів.

Багатофункціональний Броньований автомобіль "Барс-8" з колісною формулою 4 × 4 і повною масою до 10,5 т призначений для перевезення особового складу по пересіченій місцевості і грунтових дорогах, а також для виконання різних тактичних завдань.

"Барс-8" забезпечує захист від мін і куль відповідно до стандарту бронезахисту STANAG 4569 Level 2. доступні модифікації з 6-ступінчастою механічною і 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Бронеавтомобіль "Барс-8" має вантажопідйомність 1,5 тонни.

Great Wall Wingle 5 оснащений надійним і економічним двигуном - турбодизелем GW4D20, - розробленим німецькою компанією Bosch спільно з фахівцями Great Wall Motors з використанням системи упорскування палива Common Rail, об'ємом 2,0 л, Який видає 143 к.с. і максимальний крутний момент 305 Нm при 1800-2800 об / хв, колісною формулою 4 × 4, рамних посиленим кузовом вантажопідйомністю до 1 тонни і пасажиромісткістю 5 чол., кліренсом 20 см.

Військовий автомобіль Great Wall Wingle 5 протягом року випробовували контрольним пробігом (20 тис. Км і 60 тис. Км) в бойових умовах і умовах бездоріжжя "в зоні АТО", де військовими були "високо оцінені тактико-технічні та експлуатаційні характеристики автомобіля, його надійність і зручність, ступінь виконання військових завдань ".пасажиромісткість становить 8 солдатів і 2 члени екіпажу. На транспортному засобі можуть бути встановлені різні бойові модулі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ