Підтримати нас

Українські патрульні отримають нові авто

20 липня 2016 02:00
236
Поширити:

МВС замінить застарілі ВАЗи та УАЗи гібридними кросоверами Mitsubishi Outlander PHEV. Поліція отримає 651 новий автомобіль.

Гібридний Outlander поєднує в собі бензиновий і 2 електромотори (сучасна технологія електрокара i-MiEV) з приводом на всі 4 колеса і можливістю працювати лише на електричному приводі.

Двигун внутрішнього згоряння підключається до обертання передніх коліс за допомогою безступінчатого редуктора, передаточне число якого відповідає приблизно 5-6 передачі звичайних КПП, тому в роботу він вступає тільки на високій швидкості. Решту часу Outlander PHEV працює від електротяги – в днищі позашляховика захована батарея ємністю 12 кВт/год.

Повна зарядка батареї від мережі з напругою 220 В і силою струму 10 ампер займає всього 4 години. Швидка підзарядка - 30 хв для досягнення рівня заряду 80% — стандарт CHAdeMO.

Крім того, передбачена підзарядка в русі при послідовному і паралельному гібридному режимі, підзарядка з допомогою рекуперативного гальмування і автономна підзарядка з допомогою бензинового двигуна при відсутності джерела живлення.

Автономний пробіг тільки на електричній батареї становить 52 км на швидкості до 120 км/год, загальний запас ходу 897 км. Витрата палива становить – 1,9 л на 100 км; при цьому викиди СО2 скорочені в кілька разів і становить від 44 г/км.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів