Підтримати нас

Учора мешканці Херсонщини отримали понад 10 тисяч літрів води та 11 тисяч буханок хліба

Vgoru
Автор статті
09 липня 2023 12:26
468
Поширити:

Учора, 8 липня, мешканці звільнених територій Херсонщини від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 1 тисячу 500 продуктових наборів, 10 тисяч 569 літрів води та 11 тисяч буханок хліба.

Про це повідомляє ХОДА.

Як зазначається, минулої доби 98 енергетиків виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Нововоронцовку, Велику Олександрівку, Херсон, Олександрівку та Чорнобаївку.

Відновлювали понівечені російськими ударами будівлі в Херсоні 35 робітників. Вони провели першочергові ремонтні роботи за шістьма адресами. OSB-листами закрили 47 вікон у житлових будинках, ідеться в дописі.

Також з правобережжя Херсонщини вчора автобусами евакуювали 232 людини, з них 38 дітей.

У межах програми "Пліч-о-пліч" на Херсонщині почались відновлювальні роботи у 26 населених пунктах правобережжя. Будівельники з Тернопільщини вже відновили 15 будинків у селі Архангельське.

Мешканці селища Зеленівка, сіл Степанівка та Чорнобаївка отримали 66 палет гуманітарного вантажу. Людям роздають харчові продукти, дитяче харчування, засоби гігієни, ковдри, подушки та інше.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ