Підтримати нас

У Запоріжжі продають трон із уламків зброї із зони АТО

Автор статті
20 листопада 2016 18:45
214
Поширити:

Залізний престол зі Сходу привезли до Запоріжжя з передової.

Залізний Трон по-українськи. Ідея виготовлення трону із сотень уламків зброї та боєприпасів, зібраних волонтерами на фронті, належить дизайнеру із Запоріжжя. Він надихнуся відомим американським серіалом "Гра престолів". Нині витвір виставили на аукціон, щоб передати вторговане військовослужбовцям в зону АТО. Про це повідомляє 5 канал.

Залізний трон зі Сходу привезли до Запоріжжя з передової. Щоб вивантажити на площу 700-кілограмовий виріб, знадобилися зусилля вісьмох дужих чоловіків.

Ідея створення цього експонату належить запорізькому дизайнеру і волонтеру Денису Буштецу. За матеріал послугували уламки боєприпасів та залишки зброї. Нині планує його продати з аукціону, а вторговане відправити в АТО. Ставки приймає вже тиждень. Перші результати вражають.

"Всі підуть туди ж, всі підуть під Авдіївку, 72-й бригаді, 128-й бригаді. Насправді, те, що зараз дають, я не розраховував навіть на це. Дають сім. Є підприємець з Києва, який запитував, чи можна якось бартером, безготівково. Ми сказали: "Не питання, нам не потрібні гроші, ви купуєте те, що треба, на певну суму", – каже Буштец.

Поки торги тривають, залізний трон стоїть на запорізькому Майдані Героїв. Містяни спеціально приходять, щоб оглянути незвичайний престол і сфотографуватися біля нього.

"Прощавай, зброє. Це добре б було, але оскільки реалії такі, що навряд чи, я вважаю, допомога, аукціон – це добра справа. Я вважаю, це потрібна справа. Якщо це на допомогу бійцям", – каже один із містян.

На запорізькому Майдані трон стоятиме до неділі. Тоді аукціон завершиться і стане відоме ім'я нового володаря престолу та сума, яку він заплатив.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ