Підтримати нас

У Херсоні та області наразі немає попиту на евакуацію, - речник ХОВА

22 жовтня 2024 17:51
161
Поширити:
Фото: ХОВА

Серед жителів деокупованої Херсонщини наразі немає попиту на евакуацію. За безплатним виїздом за два дні звертається 30-50 людей.

Про це в етері Громадського радіо повідомив голова пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков, він сподівається, що з настанням холодів буде більше охочих виїхати.

За його словами, жителям прибережної частини Херсона варто задуматись про евакуацію, адже армія РФ часто обстрілює цю територію.

“Найкращий вихід для людей, які там проживають, — це тимчасово переміститись в більш безпечні зони Херсонської області або в інші регіони України. У нас є можливість і безплатно евакуювати, і розмістити в межах області — хоча б тимчасово, на три місяці”, - розповідає речник ХОВА.
  • Журналісти “Вгору” розповідали про те, як сумський Червоний Хрест допомагає евакуюватися жителям лівобережжя Херсонщини та інших окупованих областей.
  • Кореспонденти “Вгору” зазначали про роботу та навчання загону швидкого реагування Херсонського обласного товариства Червоного Хреста України. А також розповідали про їх основне завдання – евакуація та допомога маломобільним дістатися до лікарень і соціальних закладів.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів