Підтримати нас

Вдруге будуватимуть укриття в школі на Херсонщині. Що відомо

23 серпня 2024 19:13
286
Поширити:
Фото: Bihus.Info

У Високопіллі Херсонської області замовили будівництво укриття у школі. Її реконструкцію нещодавно замовляли вже з укриттям. 

Про це повідомляють журналісти Bihus.Info.

Вони з'ясували, що на початку 2024 року тендери на реконструкцію школи у селищі Високопілля на понад 130 мільйонів гривень виграла тернопільська фірма “Глобал Білд Інжиніринг”. Також стало відомо, що вона пов'язана із заступником Херсонської ОВА Антоном Самойленком.

Компанія повинна була за виділені кошти реконструювати будівлю школи, а також добудувати укриття. 

Зазначається, що в липні провели ще один тендер. Він передбачав будівництво захисної споруди у цьому ж навчальному закладі. На зазначену роботу виділили ще понад 80 мільйонів гривень. 

Тендер виграла компанія “Автоінтерстрой”, яка зареєстрована у Краматорську Донецької області. 

“Саме звідти родом заступник голови Херсонської ОВА Антон Самойленко. Загалом “Автоінтерстрой” будуватиме нові укриття у двох школах Херсонщини загальною вартістю у понад 140 мільйонів гривень”, – додають журналісти.
  • Тендери на реконструкцію школи у селищі Високопілля на понад 130 мільйонів та селищної ради у Великій Олександрівці за майже 90 мільйонів гривень виграла тернопільська фірма “Глобал Білд Інжиніринг”, яка почала працювати на Херсонщині з кінця 2023 року.
  • У розслідуванні Bihus.Info журналісти повідомляли про те, що в Херсонській області, на реконструкцію школи у селищі Архангельське, яке розташоване за 40 кілометрів до лінії фронту, виділили 210 мільйонів гривень.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів