Підтримати нас

У семи дитячих садках Херсона планують втілити пілотний проєкт “СУПіК”

Автор статті
29 червня 2021 13:32
1,028
Поширити:

Херсонська міська рада виділила кошти на впровадження пілотного проєкту "СУПіК" у семи закладах дошкільної освіти міста. "Пілотними" стануть такі заклади дошкільної освіти міста №4, 10, 24, 35, 38, 67, 75.

“СУПіК” - перша в Україні автоматизована система обліку продуктів, кошторисів та якості харчування у дитячих садочках та інших закладах освіти. Завдяки впровадженню цього проєкту процес контролю за станом організації харчування стане легким, сучасним і прозорим.

За інформацією сайту управління освіти Херсонської міської ради днями відбулася онлайн нарада директорів Херсонських закладів дошкільної освіти спільно з представниками управління освіти та керівником команди системи управління цієї системи.

Керівникам закладів дошкільної освіти презентували нову систему контролю харчування, розказали про автоматизацію процесу обліку харчових продуктів та їх використання. А також сказали про можливість здійснення постійного контролю в розрізі кожного закладу з боку органів управління освіти.

Дітям, які відвідують дитячі садки та їх батькам залишається сподіватися, що система харчування налагодиться на краще і дітей будуть годувати якісними та корисними продуктами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ