Підтримати нас

У Нововоронцовському районі дільничні витягли зі снігової пастки автомобіль, який розвозив хліб у села

Автор статті
14 січня 2021 10:28
934
Поширити:

Заручником негоди на Херсонщині став водій із Запоріжжя. Чоловік розвозив хліб жителям кількох сіл Нововоронцовського району.

 Зважаючи на складну ситуацію на автошляхах, водій вирішив поїхати степовою дорогою. Але біля села Українка автівка застрягла в ямі з багнюки та снігу, з якої водій уже не міг вибратися самостійно. Він зачинив авто і пішки пішов у село за допомогою.

У цей час у селі була група дільничних офіцерів поліції. Під час спілкування з людьми ті повідомили, що з самого ранку чекають на автомобіль з хлібом, але водія і досі немає. Поліцейські припустили, що автомобіль міг застрягнути у заметі.

Тож вирушили на відпрацювання території навколо населеного пункту. Неподалік від села на польовій дорозі вони побачили зачинену автівку, біля якої нікого не було. Правоохоронці залишилися на місці і дочекалися водія. Він пояснив, що дійшов до села і попросив власника трактора приїхати йому на допомогу. Через 20 хвилин під’їхав трактор і поліцейські разом із водієм витягнули машину з пастки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ