Підтримати нас

У Криму хочуть зробити з Джамали росіянку

Vgoru
Автор статті
17 травня 2016 04:40
398
Поширити:

Так звана влада окупованого Криму порадила українській співачці Джамалі змінити громадянство на російське і повернутися на півострів.

- Я підкреслюю, що Крим завжди буде радий виступу Джамали, це її батьківщина, - з такою цинічною заявою виступив "віце-прем'єр" кримського уряду Георгій Мурадов. Він зазначив, що Джамалі залишилося провести невеликі заходи, пов'язані зі зміною громадянства, приїхати на батьківщину і виступити у себе, пише ТАСС.

- Тривалі теми депортації повинні бути закінчені, потрібно повертатися, - додав Мурадов.

Нагадаємо, перемогу на міжнародному музичному конкурсі Євробачення 2016 здобула українська співачка Джамала з піснею 1944 про депортацію кримських татар, друге місце посіла учасниця з Австралії Дамі Ім, а третє — російський співак Сергій Лазарєв.

До слова, поїздка Джамали на Євробачення 2016 була профінансована телеканалом СТБ. Постановкою конкурсного номера займався креативний продюсер телеканалу СТБ і суддя шоу Танцюють Всі Костянтин Томільченко, а режисерською розкадровкою номера - режисер телеканалу СТБ і керівник StarLight Films Максим Литвинов.

Джерело: fakty.ictv.ua

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ