Підтримати нас

У Голопристанській громаді від затоплення загинули 6 людей

Vgoru
Автор статті
14 червня 2023 08:28
530
Поширити:

У Голопристанській громаді від підтоплення внаслідок теракту на Каховській ГЕС загинуло 6 людей. Постраждалі місцеві мешканці все ще потребують питної води, їжі, одягу, ліків та засобів гігієни.

Про ситуацію з підтопленням у Голій Пристані та селах громади інформує Голопристанська МВА.

У тимчасово окупованій  Голій Пристані рівень води в районі східної частини залишається значним, люди там не мають доступу до будинків. Рівень води станом на ранок 14 червня в деяких частинах — до 1 м.

Район центральної частини міста вулиць Чорноморська, Гастелло, Озерна, Ушакова, Радісна, Олешківська залишаються підтопленими. Рівень води в цьому районі також в деяких частинах складає до 1 м.

Така ж ситуація, де частина домогосподарств перебувають у низині: вулиці Гончарова, Висовіна, Комарова, провулок Торговий.

У більшій частині міста є сполучення та доступ до інших районів.

Електропостачання в непідтоплених районах відновлено.

Район вулиць Ларіонова, Будівельників та частково Пушкіна майже без води та є можливість доступу до домоволодінь.

Раніше ми писали, за ніч 12 червня рівень води в тимчасово окупованій Голій Пристані знизився до 60 см у різних частинах міста. Уже була можливість доступу до деяких дачних кооперативів. Деякі місцеві, які залишалися на пагорбі, перейшли в дачні будинки. Село Кардашинка було на той момент у воді, село Кохани також, рівень води подекуди сягав до 1 м.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ