Підтримати нас

У Дар’ївській громаді загинув чоловік унаслідок обстрілів

Vgoru
Автор статті
19 травня 2023 08:53
1,169
Поширити:

Унаслідок  обстрілу дачних ділянок у Дар’ївській громаді тяжко поранено 72-річного місцевого жителя. Чоловік загинув у лікарні.

Про це повідомляє Поліція Херсонської області. 

Чоловіка з мінно-вибуховою травмою, вогнепальними осколковими пораненнями живота, голови та хребта було доставлено в лікарню, але врятувати його життя не вдалося.

Протягом 18 травня поліція опрацювала 292 заяви й повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 18 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.

Мешканець Посад-Покровського заявив, що в березні минулого року, коли населений пункт був під окупацією, російські військові викрали з його будинку мисливську рушницю та патрони.

Поліція встановлює місцеперебування 33-річного жителя Нововоронцовської селищної громади, якого в серпні минулого року викрали російські військові. Нині доля викраденого невідома.

За всіма фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України – «Порушення законів та звичаїв війни».

Раніше Національна Поліція України повідомила про те, що в лісі біля Великої Олександрівки чоловік підірвався на міні. Він зміг проповзти пів кілометра від місця вибуху та покликати на допомогу. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ