Підтримати нас

У Бериславській громаді незабаром відновиться дистанційне навчання в місцевій школі

Vgoru
Автор статті
05 січня 2023 15:20
955
Поширити:

У звільнені Бериславській громаді Херсонської області планують відновити роботу в місцевій школі. Невдовзі в ній зможуть продовжити навчання в дистанційній формі близько 400 учнів.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань, посилаючись на начальника управління освіти, культури, молоді, туризму та спорту Бериславської міськради Михайла Гончара. 

“На жаль, російські окупанти постійно обстрілюють Берислав з протилежного берега Дніпра. Через це люди продовжують виїжджати з міста разом із дітьми. Тому виникла потреба у відкритті Шляхівської школи. Також діти навчатимуться в філії опорного закладу. Мова йде про дистанційне навчання, оскільки всі учні зараз «розкидані», фактично, по всьому світу”, – зазначив Гончар.

Будівлі частини навчальних закладів Бериславської громади під час окупації були повністю зруйновані: це школи та дитсадки в Раківці, Урожайному і Шляховому. Пошкоджені й заклади освіти самого Берислава.

Раніше ми повідомляли, вчора у селі Веселе на Херсонщині внаслідок ворожого артобстрілу отримав поранення 17-річний хлопець.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ