Підтримати нас

Тиждень Толерантності у школі №52

Автор статті
18 листопада 2019 15:38
1,702
Поширити:

В Херсонській спеціалізованій школі I-III ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови в незвичній формі пройшов Тиждень Толерантності під девізом: «Толерантність - дорога до миру та співпраці».

Основною метою Тижня було формування в учнів навичок ефективного спілкування, розвиток емпатії, розуміння оточуючих людей, їхніх думок, поглядів, позицій. Кожен день Тижня мав свою назву й колір, через який школярі й педагоги символічно долучались до теми: День Толерантності - зелений, День посмішки і гарного настрою  рожевий, День відкритості і тактовності - жовтий, День взаєморозуміння - синій, День ввічливості - червоний.

В рамках Тижня пройшли виставки-конкурси малюнків, стіннівок, фотоконкурс «Подаруй світу посмішку» бібліотечні виставка й урок «Вчимося бути толерантними». Психологом школи Кристіною Хабрат проведено анкетування «Чи толерантна ти людина», тренінг «Чи вмію я дружити», адміністрацією школи та класними керівниками проведені батьківські збори - зустрічі під гаслом «Ми одна велика шкільна родина». Учнівським самоврядуванням разом з педагогами розроблено правила тактовності й оформлено «Віночок толерантності».

В гостях в учнів 10-х класів побували голова обласного польського національно-культурного товариства «Полонія» Розалiя Ліпінська й викладач польської мови за проєктом Польського міністерства освіти пан Павел Еліас. Вони розповіли школярам про багатокультурну Херсонщину, провели майстер-клас вивчення польської мови в сучасній інтерактивній формі в рамках шкільної акції «Ми різні - ми українці».

Наприкінці Тижня в холі школи було оформлено великий інформаційний стенд, який нагадував усім, учням, педагогами, батькам, про значимість толерантності для будь-якого суспільства.

Проведення Тижня Толерантності у Херсонській спеціалізованій школі №52 дозволило всім учасникам освітнього процесу відчути себе єдиним цілим.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ