Підтримати нас

Це плювок: Одеса кипить, в центр міста стягнули бійців Нацгвардії

Автор статті
16 лютого 2018 08:30
605
Поширити:

До будівлі міськради стягуються мітингувальники і представники ЗМІ. Біля входу в будівлю стоять близько 15 осіб з муніципальної охорони зі службовими собаками. Також муніципали заповнили коридори міськради. При цьому є люди в формі без розпізнавальних знаків, повідомляють місцеві журналісти.

Недалеко від міськради чергують три автобуси з Нацгвардією і поліцією.

Відзначимо, що місця в сесійній залі зайняли «трухановські бабусі» і представники комунальних служб. Лише частину громадських активістів пропустили на сесію міськради.

Сам мер Труханів прибув на роботу ще в пів на дев’яту ранку. Його автомобіль під’їхав до бічного входу будівлі, де на нього чекали і вітали соратники.

Сесія міськради почалася з того, що активісти кричали в залі: “Труханова у відставку!”. Сам мер відвернувся від городян і привітав депутатів. Чиновник зазначив, що сесію проводить разом зі своїм поручителем нардепом Дмитром Голубовим.

Одесити в мережі обурювалися звільненням Труханова, називаючи це «плювком в обличчя місту».

«У більшості одеситів занепадницькі настрої від цього неподобства, що вчора відбулося в суді в Києві. Труханову мали обрати в якості запобіжного заходу взяття під варту і як альтернативу заставу в розмірі 50 мільйонів гривень. Яке може бути особисте поручительство щодо такого афериста в таких величезних розмірах? Це як плювок всьому мільйонному місту і всім одеситам. Мовляв, кради далі», – писали в мережі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ