Підтримати нас

Свідком у справі Небесної сотні може стати Янукович

Автор статті
13 травня 2016 09:00
267
Поширити:

Адвокати «беркутівців» просять допитати Віктора Януковича в режимі відеоконференції, а представники потерпілих хотіли б бачити його в залі суду.

Одним зі свідків у кримінальній справі вбивств на Майдані може стати екс-президент України Віктор Янукович. Суд задовольнив клопотання адвокатів «беркутівців» і поклав на захист обов’язок підготувати усі документи для організації відеоконференції. Представники потерпілих кажуть, що хотіли б бачити Януковича в залі суду, а не на екрані., пише "Радіо Свобода".

12 травня Святошинський районний суд Києва прийняв до розгляду обвинувальний акт щодо екс-бійців спецпідрозділу «Беркут» Олександра Маринченка, Сергія Тамтура, Олега Янішевського, Сергія Зінченка і Павла Аброськіна, яких обвинувачують у навмисних вбивствах активістів під час Революції гідності. Судді і присяжні не задовольнили клопотання захисту щодо повернення акту на доопрацювання, але задовольнили клопотання про залучення до процесу екс-президента України Віктора Януковича і екс-командувача Внутрішніх військ України Станіслава Шуляка в режимі відеоконференції.

Під час засідання адвокат Маринченка і Аброськіна Олександр Горошинський представив протокол зустрічі із Віктором Януковичем і одним із його адвокатів та продемонстрував відеозапис, на якому Янукович підписує протокол із бажанням надавати покази в суді.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ