Підтримати нас

Суд арештував майно гауляйтера Голої Пристані на понад 11 мільйонів гривень

Vgoru
Автор статті
25 травня 2023 12:09
736
Поширити:

СБУ наклала арешт на майно гауляйтера міста Гола Пристань на Херсонщині – Геннадія Недялкова. Загальна сума арештованого майна становить понад 11 мільйонів гривень.

Про це повідомляє управління СБУ в Херсонській області. 

Правоохоронці наклали арешт на нерухоме майно, транспортні засоби та корпоративні права гауляйтера.

СБУ повідомило йому про підозру в пособництві державі-агресору, за що зраднику загрожує 10-12 років із конфіскацією майна. Також його справа щодо колабораційної діяльності передана до суду. 

Раніше ми писали, що Геннадій Недялков та його заступниця Юлія Черемісіна заволоділи автомобілем «Тойота» 2020 року випуску, що належав виконавчому комітету Голопристанської міської ради. За це їм обом загрожує від 10 до 12 років позбавлення волі.

Геннадій Недялков та Юлія Черемісіна

Геннадій Недялков був директором ТОВ «Сан Сервіс». У 2015 році обирався до Херсонської обласної ради від партії «Відродження», у 2020 році – до Херсонської міськради від партії «Громадський рух «Народний контроль». Жодного разу він не набрав достатньої кількості голосів.

Також Недялков був помічником народного депутата України восьмого скликання (2014-2019 роки) Дениса Силантьєва.

Наразі зрадник перебуває на тимчасово окупованій території. СБУ намагається притягнути зловмисника до відповідальності за злочини проти України.

Слідчі повідомили про підозру в колабораціонізмі окупаційному голові Виноградівської громади Олександру Фесенку. Йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. За даними слідства, на своїй посаді він підбирав співробітників, брав участь у псевдореферендумі, організовував “евакуацію” із населених пунктів громади до Скадовського району.

Гауляйтерка Великої Олександрівки Марина Гуменюк також отримала підозру. Зрадниці загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна або без. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ