Підтримати нас

Привласнили службову автівку: гауляйтеру Голої Пристані та його заступниці повідомили про ще одну підозру

Vgoru
Автор статті
15 березня 2023 08:31
1,151
Поширити:

геннадій недялков та юлія черемісіна заволоділи автомобілем «Тойота» 2020 року випуску, що належав виконавчому комітету Голопристанської міської ради. За це їм загрожує від 10 до 12 років позбавлення волі. Йдеться в оприлюдненій Офісом Генпрокурора підозрі.

“геннадій недялков та юлія черемісіна шукали ресурси для окупаційної «адміністрації» Голої Пристані. Для цього вони 17 червня 2022 року приїхали додому до заступниці міського голови Світлани Лінник і почали вимагати від неї ключі від машини й свідоцтво про її державну реєстрацію. Побоюючись за своє життя, а також життя своїх близьких, Світлана Лінник віддала їм те, що вони вимагали”, – йдеться в документі.

Наступного дня заступниця гауляйтера Голої Пристані черемісіна в супроводі представників збройних сил рф під’їхала до машини та незаконно нею заволоділа. З того часу автомобіль використовує керівництво окупаційної «адміністрації» міста.

За скоєний злочин обом запроданцям загрожує від 10 до 12 років позбавлення волі.

У липні 2022 недялкову та черемісіній СБУ вже повідомила першу підозру в колабораціонізмі. Їм інкримінують тиск на місцевих вчителів із вимогою працювати на окупантів.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ