Підтримати нас

Стартував флеш-моб #ТвійДімУкраїна

03 травня 2018 10:30
187
Поширити:

Однойменна громадська організація запустила флеш-моб #ТвійДімУкраїна. За словами керівника організації Ігоря Коця, більшість з нас часто чують, чому варто їхати з України і скільки тут проблем. Але є і переваги залишатись жити в Україні і, як приклад, є ті лідери змін, які не шукають щастя в інших країнах, а творять омріяну країну на місці.

Важливо змінити фокус з проблеми на можливості, а де увага – там і енергія. Ми – українці, можемо бути відкритими для світу, багато мандрувати, бути мобільними, але пам’ятати, що наш дім - Україна.

Уже перші учасники флеш-мобу відзначили, що перевага України у тому, що у багатьох галузях відбуваються зміни і можна створювати правила самому, бути у чомусь першими і реалізовувати себе на 100%. Відзначають учасники і можливості розвитку україномовного інтернету, те, що Україна, порівняно з іншими європейськими країнами, дешева країна, що сучасні технологічні можливості дозволяють працювати дистанційно, що в Україні особливі кухня і пісні.

Команда організації запрошує спільно закцентувати увагу на можливостях України і підтримати флеш моб.

Правила такі: необхідно записати коротке відео - до 1 хв, у горизонтальному форматі або пост у Фейсбуці і дати відповідь на три запитання: Чому я залишаюсь жити в Україні? Як стати успішним у сучасній Україні? І що є в Україні такого, чого нема деінде? Опублікувати та поставити хештег #ТвійДімУкраїна.

На сторінці організації у Фейсбуці будуть опубліковані відео чи пости, а потім виведено десятку найбільших переваг України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ