Підтримати нас

Стало відомо, які зарплати отримали українські міністри та їх заступники у жовтні

Автор статті
18 листопада 2020 15:30
1,015
Поширити:

Видання «Слово і діло» оприлюднило зарплати, які в жовтні отримали міністри уряду Дениса Шмигаля.

Найбільш високооплачуваним у жовтні став в.о. міністра освіти Сергій Шкарлет. Йому нарахували 105 тисяч 176 грн, включаючи відпускні та матеріальну допомогу на оздоровлення.

Трохи менше - 103 тисячі 639 грн - заробив міністр Кабміну Олег Немчінов. Це відпускні та грошова допомога на відпочинок. Понад 70 тисяч заробили в жовтні Дмитро Кулеба, Андрій Таран, Максим Степанов і Владислав Криклій. Зарплата прем'єр-міністра Дениса Шмигаля склала “лише” 54 тисячі 24 грн.

Менше за всіх нарахували міністру соціальної політики Марині Лазебній - 30 тисяч 997 гривень. При цьому заступники в її відомстві  мали такі зарплати: у чотирьох з п'яти -  понад 100 тисяч. Крім окладу і надбавок їм виплатили допомогу для вирішення соціально-побутових питань, а деяким ще й допомогу з тимчасової непрацездатності.

Найвища зарплата серед заступників була в Анатолія Петренка з Міноборони - 133 тисячі 432 грн. Заступники міністра закордонних справ у жовтні отримали премії за результатами звіту про виконання програми діяльності Кабміну - близько 40 тисяч. Винагороди за результатами звіту про виконання завдань за 3-й квартал отримали також заступники міністра розвитку громад і територій.

Подробиці - в інфографіці, яку публікує видання.

 

 

 

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ