Підтримати нас

Скільки разів військові РФ штурмували позиції ЗСУ біля села Кринки на Херсонщині

Автор статті
21 квітня 2024 21:24
539
Поширити:
Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Станом на 21 квітня 18:00, окупаційні війська 1 раз безрезультатно атакували позиції ЗСУ поблизу села Кринки на лівобережжі Херсонської області. 

Про це у звіті повідомляє Генштаб ЗСУ.

За даними зведення, армія РФ з артилерії та мінометів обстріляла близько 20 населених пунктів Херсонської області. Серед них Веселе, Ольгівка, Львове, Іванівка та Токарівка.

  • На Херсонщині військові РФ застосували три керовані авіабомби, а також близько восьми десятків некерованих авіаційних ракет в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. На Херсонщині російські військові застосували три керовані авіабомби, а також близько восьми десятків некерованих авіаційних ракет у районі населеного пункту Кринки Херсонської області.
  • 19 квітня російські військові здійснили 7 штурмів у напрямку плацдарму Сил оборони в районі населеного пункту Кринки Херсонської області. Військові РФ відійшли на вихідні позиції зазнавши втрат. Військові РФ не припиняють артилерійських обстрілів, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів і постійно ведуть аеророзвідку.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ