Підтримати нас

Армія РФ застосувала близько 80 некерованих авіаційних ракет у районі Кринків на Херсонщині

Автор статті
21 квітня 2024 14:10
360
Поширити:
Фото: Генштаб ЗСУ

На Херсонщині російські військові застосували три керовані авіабомби, а також близько восьми десятків некерованих авіаційних ракет у районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Про це повідомляють Сили оборони півдня України.

Зазначається, що вночі 21 квітня російські військові здійснили 3 штурми в напрямку плацдарму Сил оборони в районі Кринків. Військові РФ відійшли на вихідні позиції зазнавши втрат.

Російські військові не припиняють артилерійських обстрілів, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів і постійно ведуть аеророзвідку.

Зазначається, що за минулу добу в операційній зоні Сил оборони півдня зафіксували проліт 147 розвідувальних дронів.

  • Аналітики Інституту вивчення війни у звіті, посилаючись на російські джерела, пишуть, що українські військові розширили свій плацдарм у районі села Кринки на Херсонщині на захід на 500 метрів. Це стало можливим завдяки тому, що невідомий російський підрозділ здав свої позиції.
  • Раніше Інституту вивчення війни повідомляв, що геолокаційні кадри, опубліковані 11 квітня, вказують на те, що окупаційні війська просунулися в районі Кринків. Військові РФ розпочали активну діяльність у південній частині острова Великий Потьомкінський (на північ від Голої Пристані).
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ