Підтримати нас

Скільки коштів виділили на відбудову зруйнованих об'єктів у Високопільській громаді на Херсонщині

05 вересня 2024 16:46
214
Поширити:
Фото: Bihus.Info

З обласного бюджету Херсонської області на 2024-2027 роки виділили кошти на будівництво очисних споруд та капітальний ремонт садка і двох шкіл у Високопільській громаді Херсонської області. 

Про це йдеться у відповіді Херсонської обласної військової адміністрації на запит “Вгору”.

Зазначається, на будівництво очисних споруд у Високопіллі виділили понад 6 мільйонів 766 тисяч гривень касових видатків   кошти, переказвані державним казначейством або фінансовими органами та видані готівкою міністерствам, відомствам, установам  при запланованих 18 мільйонів 276 тисяч гривень.

На капітальний ремонт Високопільського ясел-садка “Барвінок” із будівництвом укриття виділили понад 6 мільйонів 109 тисяч гривень касових видатків при запланованих 53 мільйонів 44 тисяч гривень. 

На капітальний ремонт Високопільського опорного закладу загальної середньої освіти із будівництвом захисної споруди виділили понад 24 мільйони 937 тисяч гривень при запланованих 135 мільйонів 476 тисяч гривень. 

На реконструкцію Архангельського опорного закладу загальної середньої освіти виділили понад 19 мільйонів 22 тисячі гривень касових видатків при запланованих 211 мільйонів 147 тисяч гривень. 

  • На початок серпня у Високопільській громаді Херсонської області 2 тисячі 411 об’єктів пошкоджені та зруйновані. З них 1 тисячу 63 об’єкти відбудували.
  • На початку 2024 року тендери на реконструкцію школи у селищі Високопілля на понад 130 мільйонів гривень виграла тернопільська фірма “Глобал Білд Інжиніринг”. Також стало відомо, що вона пов'язана із заступником Херсонської ОВА Антоном Самойленком.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів