Підтримати нас

Сили ППО збили над Херсонщиною 3 безпілотники окупаційних військ 

03 жовтня 2024 09:20
176
Поширити:

У ніч на 3 жовтня Сили протиповітряної оборони збили над Херсонщиною 3 безпілотники типу "Shahed-131/136" військових РФ.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За інформацією Повітряних Сил ЗСУ, вночі армія РФ випустила по Україні 105 безпілотників з міста Орел, Приморсько-Ахтарська, Курська (РФ) та мису Чауда (окупований Крим). З них 78 збили підрозділи протиповітряної оборони ЗСУ, 1 безпілотник полетів у напрямку Білорусі, 23 – локаційно втрачені у різних регіонах України.

ЗСУ працювали у Київській, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Кіровоградській, Житомирській, Полтавській, Чернігівській, Херсонській, Одеській, Харківській, Сумській, Дніпропетровській, Рівненській та Івано-Франківській областях.

  • Сили оборони півдня впродовж 1 жовтня ліквідували 73 військових РФ, 4 бліндажі, місце зберігання пально-мастильних матеріалів, місце зльоту БпЛА, п'ять місць проживання особового складу та один трансформатор.
  • У ніч на 26 вересня Сили протиповітряної оборони збили над Херсонщиною 2 російські безпілотники типу "Shahed-131/136".
  • Представники Сил оборони Херсона розповіли, що від 85-90% вибухів у Херсоні спричинюють дрони типу «Мавік». Їх використовують і для розвідки, і для скидів вибухівки.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів