Підтримати нас

СБУ викрила Міграційну службу в підробці документів для терористів

Автор статті
19 квітня 2018 16:03
674
Поширити:

Служба безпеки викрила Державну міграційну службу, яка підробляла паспорти для передачі причетним до терористичних атак людям. Про це заявив на брифінгу заступник глави СБУ Віктор Кононенко.

"Від іноземних партнерів ми отримали інформацію про затримання в країнах Європи п'яти осіб, причетних до діяльності міжнародних терористичних угруповань, у яких були паспорти громадян України для виїзду за кордон з елементами підробки".

За його словами, під час проведення обшуків в приміщенні підрозділу Міграційної служби вилучено 151 бланк паспортів, які всупереч вимогам не були знищені.

"Крім цього, вилучено обладнання для підготовки свідоцтв на тимчасове та постійне проживання, дипломів про вищу освіту, довідок, п'ять кліше Міграційної служби України, вісім кліше міграційних органів РФ, 13 бланків дипломів іноземних ВНЗ, 88 печаток українських ВНЗ, а також дев'ять дата- штампів Держприкордонслужби України ".

Нагадаємо, восени минулого року розгорівся скандал навколо між силовими структурами через Міграційну службу. В НАБУ звинуватили ГПУ і СБУ в тому, що вони зірвали спецоперацію антикорупціонерів, яка була спланована для розкриття учасників організованого злочинного угруповання у Державній міграційній службі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ