Підтримати нас

СБУ провела масові обшуки в шести областях: що знайшли

14 березня 2018 06:00
540
Поширити:

Прокуратура АРК спільно з СБУ провела заходи з метою блокування підривної діяльності діючих на території України антиукраїнських центрів.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури АР Крим, пише Сьогодні.

"Під час реалізації єдиного оперативного плану проведено 28 обшуків в Дніпропетровській, Львівській, Херсонській, Миколаївській, Херсонській областях та м.Києві за місцем проживання, роботи, тимчасового перебування, знаходження автотранспорту осіб, причетних до організації антидержавних акцій в Україні", – йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в ході зазначених обшуків здобуті докази вчинення протиправних дій в інтересах спецслужб сусідньої держави, які, після проходження процедури легалізації, дозволять здійснити публічне викриття спеціальних підривних акцій та інформаційних операцій проти української держави.

Зокрема, серед іншого, виявлено та вилучено агітаційні матеріали з підтримки анексії Криму, грошові кошти, документи, що містять інформацію з обмеженим доступом, заборонену продукцію, в тому числі гранати і патрони, які свідчать про підготовку до вказаних протиправних антиукраїнських акцій.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів