Підтримати нас

Росіяни можуть організувати провокації в херсонських “освітніх закладах”

Vgoru
19 вересня 2022 06:37
743
Поширити:

У Херсоні можливі провокації в так званих “закладах освіти”. 

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук. 

“У Херсоні, за даними представників Руху Опору Південь, окупанти готують провокації з подальшим звинуваченням у них ЗСУ. Серед об'єктів, де можливі зазначені вище дії росіян, насамперед розглядаються заклади так званої освіти”, – йдеться в повідомленні. 

Раніше в пабліках окупантів опублікували інформацію, що з 19 по 21 вересня скасовуються заняття в так званих “школах” Херсона, начебто через обстріли.  

Нагадаємо, що вчора, 18 вересня, у Херсоні біля кіноконцертного залу "Ювілейний" стався вибух. Вибухнула будівля "Спартак" розташована біля Ювілейного. 

А, ще раніше, ввечері, 17 вересня, у тимчасово окупованому Херсоні місцеві жителі чули стрілянину. За словами керівниці пресцентру ОК “Південь” Наталі Гуменюк, менш ніж за годину російські пропагандисти виклали відео з «гущі подій». Так окупанти намагаються створити провокації, щоби дискредитувати ЗСУ.

Таке циркове шоу для “картинки” окупанти видали за “проведення контртерористичної операції”. На думку заступника голови облради Юрія Соболевського, це вони зробили, щоби відвернути увагу від власних невдач на фронті. У цьому “інциденті” ніхто з мирних жителів не постраждав. 




Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ