Підтримати нас

Росіяни 70 разів обстріляли Херсонщину. Жертв немає

Vgoru
15 липня 2023 06:19
325
Поширити:

За минулу добу, 14 червня, росіяни 70 разів обстріляли правобережжя Херсонщини. Вони випустили 361 снаряд з мінометів, артилерії, танків, «Градів», авіації та БПЛА. Жертв та поранених серед цивільного населення немає.

Про це повідомляє очільник ХОДА Олександр Прокудін.

За даними ХМА, за минулу добу /окупанти16 разів обстріляли Херсонську громаду, використавши 117 снарядів. Ураження зафіксували в Херсоні, Садовому, Молодіжному та Наддніпрянському. Уночі атакували Садове, Інженерне та Суворовський район Херсона.

По Херсону випустили 10 снарядів.

За даними Генштабу, авіацією росіяни атакували в районі Грозового і Козацького Херсонської області. Артилерією обстріляли понад шість населених пунктів Херсонської області, серед них Антонівка, Тягинка, Чорнобаївка, Микільське, Кізомис та Херсон.

Як зазначається, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію та будівлі дачного товариства Херсонської громади.

Нагадаємо, 13 липня унаслідок російських обстрілів село Новоберислав та частково місто Берислав залишилися без електропостачання. У селі Дудчани через обстріли чоловік отримав поранення.

За добу 13 липня, армія РФ 76 разів обстріляла Херсонщину, випустивши 487 снарядів із мінометів, артилерії, танків, «Градів», авіації  та  БПЛА.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів