Підтримати нас

Реформу ДФС слід зробити непомітно та безболісно для бізнесу - Мінфін

Автор статті
01 лютого 2019 15:15
624
Поширити:

У Міністерстві фінансів вважають, що реорганізацію Державної фіскальної служби, шляхом поділу на Державну податкову і Державну митну служби, слід зробити непомітно та безболісно для бізнесу.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну за підсумками зустрічі Міжвідомчої робочої групи з питань реформування системи органів, що реалізують державну податкову та митну політику.

«Реформа ДФС є однією із найскладніших у сфері відповідальності Мінфіну, як з огляду на обсяг роботи, так і протидії, яку реформа може викликати. Проте ми свідомо пішли цим шляхом. Міжвідомча робоча група – це саме той формат, який дозволить досягти результату - перетворити митницю та податкову у дві сучасні та ефективні служби. При цьому важливо здійснити реформу непомітно та безболісно для бізнесу», - сказав заступник міністра фінансів Сергій Верланов.

Робоча група здійснюватиме аналіз пропозицій щодо реформування державної податкової та митної служб та подаватиме на розгляд Кабінету міністрів розроблені рекомендації. Це сприятиме впровадженню міжнародного досвіду у сфері побудови ефективної організаційної та функціональної структури органів державної влади, які реалізують податкову та митну політику.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ